Ціна на колоди, обробні дошки
Якісне кухонне обладнання власного виробництва.
Для професійної рубки та обробки м'яса виготовляємо різноманітні дерев'яні колоди, дошки. Використовуємо сучасні технології, спираючись на досвід наших пращурів.
1. Ретельно обираємо деревину твердої породи (ясен, дуб), вологість 9-10 %
2. Особливим чином обробляємо та з'єднуємо в замок дерев'яні ламелі.
3. Підбираємо текстуру, клеїмо щити (використовуємо лише спеціальний клей, безпечний для харчових продуктів) та тримаємо під пресом.
4. Шліфуємо торцеву частину деревини.
5. Виготовляємо кільце з нержавіючої сталі.
6. Просочуємо дерев'яну поверхню вологостійкою олією рослинного походження.
На кожному етапі ретельно стежимо за дотриманням технології виробництва.
Умови використання, дерев'яних виробів:
• Дошка, колода під час роботи повинна знаходитись на гладкій та рівній поверхні столу або підлоги.
• Після закінчення робіт потрібно насухо витерти дошку та підставку без агресивних миючих засобів.
• Слід також уникати дії ультрафіолетового випромінювання та нагрівання дошки.
• Бережіть деревину від води, зберігайте в сухому приміщенні
• Періодично обробляйте поверхню рослиною олією.
Виконання цих простих умов дозволить вам довгий час користуватись нашими виробами!
Ексклюзивна дерев'яна колода, кована підставка.
Розмір: 300×300×650
Ціна: 12450 грн.
Столове - кухонне обладнання для рубки м'яса
Розмір: 600×400×850 мм
Дерев'яна поверхність, высота 120 мм .
Нержавіюча підставка, высота 730 мм.
Ціна: 14300 грн.